fbpx
Prin continuarea navigării pe acest site, vă exprimați acordul pentru folosirea cookie-urilor.
Prin continuarea navigării pe acest site, vă exprimați acordul pentru folosirea cookie-urilor.

Fotografie de nuntă în Iași și oriunde în țară!

Nunta. Un basm modern reinterpretat după chipul și asemănarea mirilor. O suită de ritualuri românești, încărcate de simboluri, care fac din ziua nunții un moment unic.

Iar pentru ca acest eveniment să iasă perfect, el trebuie construit în jurul valorilor și dorințelor celor care își unesc destinele. Da, cu reinterpretarea tradițiilor, cu renunțarea la unele obiceiuri și cu… alegerea fotografului potrivit!

De ce este atât de important fotograful? Așa cum spuneam și într-un articol precedent, fotografia are o calitate extraordinară: oprește timpul în loc. Nu trebuie decât să îi dai fotografului prilej de bucurie, el îl va exploata și îl va imortaliza.

Alegerea fotografului nu este numai despre bugete și despre portofoliu. Este mai ales despre compatibilitate. Pentru că este o zi întreagă – poate cea mai importantă zi din viața ta – pe care o vei petrece alături de mine. Sunt umbra ta, nu una incomodă, ci una care va conserva amintiri pentru tine. [citește mai departe despre cum văd eu fotografia de nuntă…]

Fotografii de nuntă recente:

Solicită o ofertă pentru fotografii de excepție la nunta ta!

Amintirile tale vor fi pe mâini bune - promit!