Sunt aproape doi ani de când fotografia mea are o casă. Una spațioasă și atent compartimentată. Este vorba despre Studioul Foto Irina Mocanu – un proiect ambițios, prin care s-a născut din dorința de a realiza ședințe foto profesioniste în cel mai adecvat spațiu posibil. Am investit aici energie și timp, devenind astfel cel de-al treilea copil al meu.

Studioul Foto Irina Mocanu este unul dintre cele mai mari locații de acest gen din oraș. Spațiul generos îmi permite să creez simultan câte două – trei decoruri distincte, în funcție de ședințele foto sau de campaniile pe care le desfășor.

Tehnica de calitate premium, echipamentele de ultimă generație și manipularea cu grijă a luminii îmi oferă posibilitatea de a realiza fotografii de excepție.

Imagini de la studioul foto din Iași al fotografei Irina Mocanu

Ce tip de ședințe foto de studio poți face?

Ședințe foto de familie – nu trebuie să aștepți evenimente speciale pentru a te întâlni cu cei dragi și a imortaliza timpul petrecut cu ei. Câteva fotografii cu cel mic, imagini tandre de cuplu sau instantanee cu familia extinsă, sunt câteva dintre ipostazele în care te pot imortaliza în studioul foto. În plus, pot reprezenta un cadou inedit pentru o familie nou întemeiată, pentru părinții tăi sau pentru gașca de prieteni.

Imagini de la studioul foto din Iași al fotografei Irina Mocanu

Fotografie de produs – Indiferent de produsul pe care îl vinzi, nu uita că o imagine face cât o mie de cuvinte. Echipamentul modern folosit, masa specială pentru fotografia de produs precum și lumina atent reglată va da produselor tale strălucirea pe care o merită.

Ședințe portret business – brandul personal este esențial în zona profesională. Dacă vrei să te promovezi pe LinkedIN, pentru o conferință sau să îți faci o pagină personală online, nu uiat să te programezi la o ședință foto tip corporate. Fotografiile business, contrar prejudecăților, nu sunt sobre și reci, ci au atingerea umană necesară inclusiv în business. Ele îți surprind personalitatea și vorbesc despre profesionalismul tău.

Ședințe foto pentru însoțitori de bord – dacă ai visat să ajungi stewardesă, atunci știi că exigențele în selecție sunt mari. Fotografia pentru interviu este un criteriu esențial, iar ea trebuie să sugereze că te încadrezi în cerințele companiei aeriene.

Fotografie de boudoir – acest tip de fotografie presupune un decor special și își propune să exploreze senzualitatea și frumusețea femeii, într-un cadru intim, discret. Indiferent de vârstă, statut marital sau greutate, o femeie poate să își redescopere încrederea de sine privind frumusețea capturată de obiectivul foto.

Imagini de la studioul foto din Iași al fotografei Irina Mocanu

Campanii foto speciale – an de an, studioul foto Irina Mocanu găzduiește câteva campanii foto speciale. Este vorba despre Portret de Femeie Frumoasă sau CrăciuFIM, care celebrează momente speciale din an, precum luna femeilor sau sărbătorile de iarnă.

Nu uita să te programezi din timp la o ședință în Studioul Foto Irina Mocanu (Bulevardul Chimiei 7B).