Anul a început in mare forfotă și agitație, toată lumea și-a reluat activitățile si dacă unii isi fac liste și numără rezolutiile și planurile, eu de data asta îmi număr rochițele de maternitate ( și nu numai ) din colecția generoasă pe care o cresc cu mult drag si atenție.

Trendurile vin și pleacă, iar eu trebuie sa anticipez dorințele si nevoile viitoarelor mămici ce-si doresc imagini ( ca ) de revistă. De aici si marea varietate de stiluri si ținute in portofoliul meu: de la diafan, clasic sau glam, pâna la minimalist, elegant sau chiar sobru.

Este suficient să înțeleg ce stil preferă viitoarea mămica, pentru ca ulterior îmi voi pune la dispoziție toate resursele ( decoruri, recuzită, ținute, servicii extra de makeup si coafat) ca să obținem fotografiile mult visate.
Iubitoarele de ținute spectaculoase își pot alege dintre piesele de diferite culori și materiale, fie cu mult tulle, fie cu diverse tipuri de dantelă, fie cu ștrasuri, paiete, sau pene.

La celălalt pol sunt mămicile care preferă un stil minimalist, ( care și mie, personal, îmi place tot mai mult ) si care pot opta pentru linii și croieli simple, fie un body monocrom, un set de lenjerie sport, sau blugi și bustieră, sau un sacou lejer, etc. aici opțiunile chiar sunt variate și nesfârșite, și pe cât de simple par lucrurile, pe atât de frumos rezultatul final.

In aceiași idee, pentru persoanele care consideră ca s-ar simți mai in largul lor intru-un context mai familiar, ședința foto se poate desfășura in intimitatea căminului lor, fie in propriul dormitor, (tematică ce poate duce și spre intim, boudoir, dacă se dorește ) sau poate in camera lui bebe, printre lucrurile minuscule pregătite pentru puiul ce urmează să umple casa cu iubire si gălăgie.

Așadar, ședințele cu burtica / de maternitate se pot desfășura atât indoor ( la Studio, sau acasă la client, etc) cât și outdoor, in locații și la ore stabilite in prealabil cu mare grijă, de comun acord. Ținutele pot fi alese din recuzita studioului sau mămicile își pot aduce propriile piese, in funcție de preferințe. Însă de cele mai multe ori, clientele aleg dintre produsele mele, pentru ca sunt deosebite și mă mândresc cu faptul că sunt realizate in colaborare cu unul dintre cei mai buni designeri vestimentari din Iași.

Pentru că tendințele se tot schimbă, iar online-ul poate pune o mare presiune pe toată lumea și poate influența anumite alegeri, eu vă pot garanta ca putem materializa orice idee, dar recomandarea mea pentru clienți este să rămână fideli propriului stil pentru ca nimic nu se potrivește mai bine decât naturalețea și sa vedeți atunci fotografii cu viitori părinți ce pozează cu lejeritate și radiază fericire prin toți porii.

In galeria foto de mai sus puteți vizualiza o mare parte dintre ținutele disponibile in acest moment, cu mențiunea ca lista va fi mereu actualizată, întrucât in fiecare sezon mai adaug piese noi colecției.

Enjoy!