Sunt Irina Mocanu, fotograf de maternitate, boudoir și personal branding și in fiecare primăvară, încă din 2018, am bucuria de a crea contextul ideal pentru ca aceste tipuri de fotografie să potențeze feminitatea in adevăratul sens al cuvântului. Este vorba despre proiectul meu de suflet #Portret de Femeie Frumoasă, o campanie specială, pe care o organizez și găzduiesc cu mare drag în fiecare an, fiind dedicată celebrării tuturor femeilor și forței feminine în toate formele ei.

Sunt recunoscătoare pentru ca de-a lungul anilor, am avut ocazia de a întâlni și fotografia femei incredibile, fiecare cu povestea sa de viață și frumusețea sa unică. În acest proiect, am pus accent pe empowerment-ul feminin, capturând nu doar trăsăturile externe, ci și forța interioară, reziliența și spiritul de învingătoare a fiecăreia dintre ele.

Ca fotograf, îmi propun să trec dincolo de granițele tradiționale ale fotografiei, oferind femeilor o platformă prin care să se exprime și să-și îmbrățișeze frumusețea autentică. În fiecare martie, #Portret de Femeie Frumoasă devine o călătorie emoțională și vizuală, unde modelele mele nu sunt doar subiecte ale unor imagini, ci adevărate surse de inspirație.

De fiecare dată urmăresc să antrenez cat mai multă creativitate feminină și în procesul de pregătire și organizare, colaborând cu doamne talentate care contribuie la materializarea acestei viziuni ( pentru vestimentații, decoruri, accesorii, make-up, etc), tocmai pentru a oferi celor ce aleg să-mi treacă pragul o experiență complexă.

În timp, #Portret de Femeie Frumoasă a devenit mai mult decât o serie de fotografii. Este un manifest al diversității, un omagiu adus feminității și un simbol al puterii feminine. Prin fiecare imagine pe care o creez, îmi doresc să ofer o fereastră spre sufletul feminin, să arăt lumea prin ochii și inima unei femei.

#Portret de Femeie Frumoasă nu este doar un proiect anual, este o parte din sufletul meu pe care o împărtășesc lumii. Este o declarație a feminității în toate formele ei, un mesaj de forță și frumusețe pe care îl transmit an de an, cu dragoste și pasiune pentru arta fotografiei.