fbpx
Prin continuarea navigării pe acest site, vă exprimați acordul pentru folosirea cookie-urilor.
Prin continuarea navigării pe acest site, vă exprimați acordul pentru folosirea cookie-urilor.

Fotografii de studio în Iași cu decoruri unice!

Sunt aproape doi ani de când fotografia mea are o casă. Una spațioasă și atent compartimentată. Este vorba despre Studioul Foto Irina Mocanu – un proiect ambițios, prin care s-a născut din dorința de a realiza ședințe foto profesioniste în cel mai adecvat spațiu posibil. Am investit aici energie și timp, devenind astfel cel de-al treilea copil al meu.

Studioul Foto Irina Mocanu este unul dintre cele mai mari locații de acest gen din oraș. Spațiul generos îmi permite să creez simultan câte două – trei decoruri distincte, în funcție de ședințele foto sau de campaniile pe care le desfășor.

Tehnica de calitate premium, echipamentele de ultimă generație și manipularea cu grijă a luminii îmi oferă posibilitatea de a realiza fotografii de excepție.

[citește mai mult despre ce fel de ședințe foto poți face in studioul foto din Iași]

Fotografii de studio recente:

Solicită o ofertă pentru fotografii în studioul foto din Iași

Amintirile tale vor fi pe mâini bune - promit!

    Fotografiile Irinei Mocanu sunt captivante, incitante și subtile. Experiența din studioul foto este una plină de energie pozitivă, care se tranferă în fotografiile imortalizate. Fiecare click al ei este diferit și fiecare spune o poveste, una specială, despre noi subiecții zâmbitori.

    [vezi ședința noastră de studio]

    Diana Mihalcea